PROCALL D.O.O. | TRŽAŠKA CESTA 37A | 2000 MARIBOR | SLOVENIJA

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ali mobilno napravo, ko obiščete spletno stran. Uporabljajo se za izboljšanje uporabniške izkušnje, shranjevanje nastavitev in spremljanje obiska spletne strani.

Katere piškotke uporabljamo?

Na spletni strani Procall.si uporabljamo naslednje vrste piškotkov:

  1. Obvezni piškotki: Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje spletne strani. Omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po straneh in dostop do varnih območij spletne strani. Brez teh piškotkov spletna stran ne more delovati pravilno.

  2. Analitični piškotki: Uporabljamo Google Analytics, ki nam pomaga razumeti, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. Ti piškotki zbirajo informacije o številu obiskovalcev, obiskanih straneh, času, preživetem na strani, in drugih statistikah. Te informacije uporabljamo za izboljšanje vsebine in uporabniške izkušnje na naši spletni strani.

Kako lahko upravljate piškotke?

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejema piškotke. V nastavitvah vašega brskalnika lahko spremenite nastavitve za piškotke. Upoštevajte, da lahko onemogočanje piškotkov vpliva na delovanje spletne strani in vašo uporabniško izkušnjo.

Soglasje za uporabo piškotkov

Z uporabo spletne strani Procall.si se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v tej Politiki piškotkov. Če se ne strinjate z uporabo piškotkov, lahko spremenite nastavitve svojega brskalnika ali prenehate uporabljati spletno stran.

Spremembe Politike piškotkov

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo to Politiko piškotkov. Vse spremembe bodo objavljene na tej strani.

Kontakt

Če imate kakršnakoli vprašanja glede naše Politike piškotkov, nas lahko kontaktirate preko kontaktnih podatkov, objavljenih na spletni strani.

Skip to content