PROCALL D.O.O. | TRŽAŠKA CESTA 37A | 2000 MARIBOR | SLOVENIJA

Datum začetka veljavnosti: 21. maj 2024

1. UVOD

Ti pogoji uporabe (“Pogoji”) urejajo uporabo spletne strani Procall.si (“Spletna stran”), ki jo upravlja podjetje Procall d.o.o. (“Procall”, “mi”, “nas”). Z dostopom in uporabo Spletne strani potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjate s temi Pogoji. Če se ne strinjate s temi Pogoji, vas prosimo, da ne uporabljate Spletne strani.

2. PODATKI O PODJETJU

Procall d.o.o. Tržaška cesta 37A 2000 Maribor Matična številka: 9249869000 Davčna številka: SI56278497

3. UPORABA SPLETNE STRANI

3.1 Spletna stran je namenjena predstavitvi storitev podjetja Procall in omogočanju oddaje povpraševanj za te storitve. 3.2 Uporaba Spletne strani je dovoljena le v zakonite namene in v skladu s temi Pogoji. 3.3 Prepovedana je kakršnakoli uporaba Spletne strani, ki bi lahko škodovala delovanju Spletne strani, podjetju Procall ali tretjim osebam. 3.4 Procall si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni vsebino Spletne strani ali omeji dostop do nje.

4. INTELEKTUALNA LASTNINA

4.1 Vsebine na Spletni strani, vključno z besedili, slikami, logotipi, videoposnetki in programsko opremo, so zaščitene z avtorskimi pravicami in drugimi pravicami intelektualne lastnine ter so v lasti podjetja Procall ali tretjih oseb. 4.2 Brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Procall je prepovedano kopiranje, reproduciranje, distribuiranje, spreminjanje ali kakršnakoli drugačna uporaba vsebin Spletne strani.

5. POVEZAVE NA DRUGE SPLETNE STRANI

5.1 Spletna stran lahko vsebuje povezave na druge spletne strani, ki niso pod nadzorom podjetja Procall. 5.2 Procall ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino, točnost ali zakonitost teh spletnih strani. 5.3 Uporaba teh spletnih strani je na lastno odgovornost uporabnika.

6. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

6.1 Procall spoštuje zasebnost uporabnikov Spletne strani in se zavezuje k varovanju njihovih osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo. 6.2 Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v naši Politiki zasebnosti, ki je objavljena na Spletni strani.

7. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

7.1 Procall se trudi zagotavljati točne in ažurne informacije na Spletni strani, vendar ne jamči za njihovo točnost, popolnost ali zanesljivost. 7.2 Procall ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe Spletne strani ali informacij, objavljenih na njej.

8. SPREMEMBE POGOJEV UPORABE

8.1 Procall si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni te Pogoje. 8.2 Spremembe začnejo veljati z dnem objave na Spletni strani. 8.3 Z nadaljnjo uporabo Spletne strani po objavi sprememb potrjujete, da se strinjate s spremenjenimi Pogoji.

9. REŠEVANJE SPOROV

9.1 Za vse spore, ki bi nastali v zvezi z uporabo Spletne strani, se uporabljata slovensko pravo in pristojnost slovenskih sodišč.

10. KONTAKT

10.1 Za vsa vprašanja v zvezi s temi Pogoji ali uporabo Spletne strani nas lahko kontaktirate preko kontaktnih podatkov, objavljenih na Spletni strani.

Skip to content